Βιογραφικό Σημείωμα

Μετά από σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Christian-Albrechts Universitat στο Κίελο της Γερμανίας και στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο και αποφοίτησε, ακολούθησε το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία στην Οδοντιατρική Σχολή του New York University (N.Y.U), το οποίο και ολοκλήρωσε το 1997. Παράλληλα με την μεταπτυχιακή εκπαίδευση, έλαβε την πιστοποίηση των εταιρειών Nobel Biocare, Frialit-2, ITI, 3I, Astra&Steri-Oss για την χρησιμοποίηση των εμφυτευματικών συστημάτων τους.

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος , κλινική εξάσκηση στην χειρουργική τοποθέτηση και προσθετική αποκατάσταση οδοντικών εμφυτευμάτων , όπως επίσης και σε τεχνικές που αφορούν σε ανύψωση ιγμόρειου, κατευθυνόμενη οστική αναγέννηση, διευθέτηση μαλακών και σκληρών ιστών ( ελεύθερα ουλικά μοσχεύματα, μοσχεύματα συνδετικού ιστού ….).

Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα τοποθέτησης και αποκατάστασης οδοντικών εμφυτευμάτων ( multi-center studies ) των εταιρειών Nobelbiocare, Calcitec, Steri-Oss & Frialit-2.
Συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα του NYU που αφορούσε στην ανύψωση του ιγμόρειου άντρου.( μελέτη των διαφόρων μοσχευμάτων καθώς και των συγχρόνων εμφυτευματικών συστημάτων στην τοποθέτηση και αποκατάσταση).

Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού προγράμματος συμμετοχή στη διδασκαλία των προπτυχιακών φοιτητών του New York University.
Διδασκαλία στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Σεμιναρίου Εμφυτευματολογίας της τοποθέτησης και αποκατάστασης εμφυτευμάτων τύπου Steri-Oss για οδοντιάτρους.(Θεσσαλονίκη 1997).
Πιστοποίηση τον Οκτώβριο του 2001 από την εταιρεία Nobel Biocare για τη χρησιμοποίηση του Branemark System Novum.
Η επιστημονική δραστηριότητα περιλαμβάνει ομιλίες σε Πανελλήνια Συνέδρια και διδασκαλία σε σεμινάρια διαφόρων εταιρειών, καθώς και συνεχή παρουσία σε Πανελλήνια και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια.
Μέλος από το 1993 της Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Θεσσαλονίκης και της Βρετανικής οδοντιατρικής Ομοσπονδίας(General Dental Council).Από το 1995 μέλος της Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης των Ηνωμένων Πολιτειών (Academy of Osseointegration) και μελος της Ευρωπαικης Ενωσης για Οστεοενσωματωση (European Association for Osseointegration EAO).
Επίσης μέλος από το 1997 της Στοματολογικής εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Μάρτιος 2014 : Diploma in Metal-Free, Isoelastic Implantology, ISOSS Excellency Center, Cannes, France.